[[Kijk-F1] GP Formule 1 van Nederland 2022 live op tv stream 27 augustus 2023

  0
  23
  by [[Kijk-F1] GP Formule 1 van Nederland 2022 live op tv stream 27 augustus 2023
  Published: August 27, 2023 (4 weeks ago)

  Grand Prix Formule 1 van Nederland live op tv

  GP Formule 1 van Nederland 2022 live op tv stream 27 augustus 2023

  GP van Zandvoort live op tv en online: wanneer en waar je de race?
  Gaat Max voor zijn negende overwinning op rij?

  👇👇Dutch Grand Prix 2023 👇👇
  dev-watchsports.pantheonsite.io/sports/

  Het einde van de zomerstop van de Formule 1 is daar en ‘ons eigen’ Zandvoort heeft de eer om de eerste race na de zomerstop te organiseren. Lukt het Max Verstappen om zijn ‘thuisrace’ op circuit Zandvoort de negende race achter elkaar te winnen en zijn naam nogmaals in de geschiedenisboeken te zetten? Vanaf vrijdag 25 augustus is het volledige Formule 1-raceweekend te zien bij onder meer Viaplay en F1TV Pro.

  Lees hier waar je de Formule 1 in 2023 kunt kijken.

  Zandvoort bij de NOS
  De race wordt sinds vorig jaar ook uitgezonden bij de NOS. Op zondag volg je vanaf 15.00 uur de race live op NPO 1, NOS.nl en via een livestream bij Gids.tv. De kwalificatie is niet live op tv te zien, maar op de zaterdag wordt om 17.00 uur een uitzending gemaakt waarop wordt nabeschouwd op die kwalificatie.

  Tijdschema GP van Zandvoort 2023

  Formule 1 live kijken bij Viaplay
  Super Sunday: van 09.30 uur tot 18.00 uur
  Start race: 15.00 uur
  Viaplay pakt groots uit tijdens de Dutch Grand Prix. De F1-rechtenhouder in Nederland zendt vanaf 09.30 uur live uit vanuit de eigen studio in de paddock in Zandvoort. Gedurende de dag is alle actie op het circuit te zien. Tussendoor ontvangt presentatrice Amber Brantsen vele gasten aan tafel. Onder hen Christijan Albers, Ho-Pin Tung, Giedo van der Garde, Tom Coronel, Ernest Knoors, Mike Hezemans, Kees van de Grint en David Coulthard. Vanuit de pitstraat verzorgen Chiel van Koldenhoven en Tom Coronel het laatste nieuws.

  Het weekend van 25 tot en met 27 augustus staat bij de NOS in het teken van de Dutch Grand Prix. De Formule 1 race in Zandvoort is voor iedereen live te zien op NPO 1 en via een livestream op nos.nl en in de NOS-app. Vanaf de trainingen op vrijdag tot en met de huldigingsceremonie zondagmiddag houdt NOS je op de hoogte met verschillende tv- en radio-uitzendingen, artikelen en een liveblog.

  Dione de Graaff NOS F1 Zandvoort

  Beleef de Grand Prix bij de NOS

  Vrijdag: NPO Radio 1 Langs de Lijn vanuit Zandvoort
  Vrijdagavond om 20.30 uur komt de uitzending van Langs de Lijn & Omstreken live vanaf de Formule 1 camping in Zandvoort. Verschillende gasten laten hun licht schijnen over de gebeurtenissen. Uiteraard worden luisteraars op de hoogte gehouden van de trainingen en zijn er interviews met de coureurs.

  Zaterdag: kwalificatie op NPO Radio 1 en NPO 1
  Zaterdag 26 augustus is de kwalificatie. De NOS doet verslag van de ontwikkelingen via alle kanalen, waaronder om 15:00 uur live verslag van de kwalificatierondes op NPO Radio 1 met commentaar van Louis Dekker en Nick Catsburg. Om 17:00 uur start op NPO 1 een extra tv-uitzending, waarin Dione de Graaff met onder andere Jan Lammers en Jeroen Bleekemolen terugkijkt op de kwalificaties en vooruitblikt op de zondag. NOS Sport komt zaterdag met een extra NOS Formule 1-Podcast.

  Zondag: race live bij NOS op tv en via livestream
  Op zondag zendt de NOS de hele middag live uit op tv en online via een livestream op nos.nl en de NOS-app. De uitzending start om 13.10 uur met een voorbeschouwing vanuit Hilversum onder leiding van Dione de Graaff met gasten als autocoureurs Beitske Visser en Nick Catsburg. Matthijs van Weststrate staat in Zandvoort tussen de ronkende motoren op de grid en interviewt de coureurs. Rond 15:00 uur wordt de race live uitgezonden. Hans van Loozenoord en Jeroen Bleekemolen verzorgen het commentaar. De race is vanaf 15:00 uur ook live op NPO Radio 1 te volgen in Langs de Lijn.