billige fotballdrakter

  0
  19
  by Felisha Lady
  Published: April 25, 2022 (3 weeks ago)
  $29.99
  Location
  Norway

  saken langt fra var avgjort
  Jude Bellingham har kreditert Jadon Sancho for

  Tottenham Bortedrakt, Barcelona Drakt 2022

  bellingham kom til dortmund bestille fotballdrakter nysignering i thomas meunier
  Nye Borussia Dortmund-signering Jude Bellingham har kreditert Jadon Sancho for å hjelpe ham med å bosette seg i Bundesliga-klubben.
  Bellingham kom til Dortmund fra Birmingham forrige måned, og ble den dyreste tenåringen i Europa da han fullførte et trekk på €25 millioner (£23m/$29m).
  Sancho forlot også England som tenåring for å bli med Dortmund da han flyttet til Tyskland fra Manchester City i 2017.
  tottenham bortedrakt Å ha en delt opplevelse har vært en stor faktor i forholdet mellom paret, og Bellingham hyllet lagkameraten sin i en Q&A på Dortmunds Twitter-konto tirsdag.
  Bellingham og resten av hans Dortmund-lagkamerater vil håpe å ha Sanchos tjenester i 2020-21 ettersom Manchester United fortsetter å forfølge 20-åringen.
  barcelona drakt 2022 Mandag forsøkte Dortmunds sportsdirektør Michael Zorc å legge saken på sengen da han erklærte i usikre ordelag at Sancho vil bli.
  fodboldtrøjer Men senere på dagen rapporterte Goal at saken langt fra var avgjort og United nekter å gi opp i jakten på Sancho.
  United er imidlertid frustrert over tempoet i forhandlingene da Dortmund fortsetter å holde ut for et gebyr på €120 millioner for den engelske stjernen.
  Dortmund vil håpe å beholde Sancho slik at de kan koble ham med en annen storstjerne fra forrige sesong, Erling Haaland.
  17-åringen avslørte også at han i tillegg til Sancho også har knyttet seg til en annen nysignering i Thomas Meunier.