Billiga Fotbollströjor

  0
  19
  by Sherman Oscar
  Published: January 14, 2022 (1 week ago)
  $26.50
  Location
  Sverige

  billiga fotbollströjor

  Atletico Madrid och spelaren

  Inter Milan Fotbollströja

  spanjoren har varit på köpa fotbollströjor med eget tryck fylla fransmannens tomrum

  Chelsea har äntligen gjort en överenskommelse om att värva Saul Niguez från Atletico Madrid och spelaren är nu på väg till London för att slutföra flytten. Spanjoren har varit på klubbens radar i flera veckor nu och fortfarande har utsikterna för ett potentiellt lån vägrat försvinna, ända fram till kvällens övergångsdeadline.

  Manchester United var också med i ramarna men de röda djävlarna valde istället att värva om Cristiano Ronaldo, vilket har inneburit slutet på deras sommarutgifter.

  Inter Milan Fotbollströja Det satte Chelsea i pole position för att värva Saul, som också diskuterades som en del av en potentiell bytesaffär mellan Barcelona och Antoine Griezmann.

  Saul är en spelare som har kopplats till en flytt till Premier League otaliga gånger och Liverpool verkade vara en trolig destination för mittfältaren tidigare i fönstret, efter Gini Wijnaldums avgång.

  Fotbollskläder Ett antal högprofilerade agenter ska ha varit inblandade i att förmedla affären, som har förhandlats fram i snabb takt.

  Atletico ville först värva en ersättare för Saul men det ser ut som att affären kan ske ändå.

  Pablo Sarabia från Paris Saint-Germain är en spelare av intresse, även om han nu kan vara på väg till Sporting som en del av ett avtal som kommer att få Nuno Mendes att ansluta sig till de franska jättarna.

  Saul har varit med i alla tre av Atleticos La Liga-matcher hittills den här säsongen mot Celta Vigo, Elche och Villarreal men han ville gå till Chelsea.

  Han blir Thomas Tuchels tredje sommarvärvning efter Romelu Lukaku och back-upmålvakten Marcus Bettinelli.

  Förutom tillkännagivandet av Cristiano Ronaldos återkomst till Barcelona, ​​ser Saul ut att bli den största deadline day-affären i sommarfönstret.

  Marina Granovskaia var inte beredd att göra det, trots att hon sålde Kurt Zouma till West Ham med Trevoh Chalobah som förväntas fylla fransmannens tomrum.

  goedkope PSV Eindhoven Dames Shirt

  as roma terza maglia